woensdag 27 april 2011

Pennsylvania once more

Maandag gaan we hoe kan het anders met de hele bups shoppen, de hele bups zijn Mary, Susie, Anna en de schoondochter van Susie Martha Sue, hoewel wij het natuurlijk leuk zouden vinden om zomaar kiekjes te nemen is dat met Amish mensen toch anders. En moet je ook niet constant willen om ze op de foto te zetten. En dus doen we waar we goed in zijn; stof kopen, kletsen, rijden rond en gaan uiteraard lunchen. Dit keer in Berlin, in het "restaurant" is het knoert druk en dus komen we met ons 9'n op een rijtje te zitten. Op de foto kun je zien dat Anna en Martha Sue zich wegdraaien van de foto en dat is maar goed ook want anders had ik hem niet kunnen laten zien op mijn blog. Het geeft wel een beetje een indruk van hoe we daar gegeten hebben.

 Het weer heeft de rest van de dag aardig te wensen over gelaten! Regen, regen en nog veel meer regen. We hebben zelfs vast gezeten in de modder. De enige twee nog over in de auto waren Anna en ikzelf, de rest stond buiten te duwen !! Jammer genoeg hebben we daar geen foto van gemaakt, maar het was wel weer typisch iets voor ons. De stront en de modder op het Swartzentruber erf ernstig onderschat.

Na het shoppen hebben we onze amish vrienden naar huis gebracht en afscheid van ze genomen. Het is weer tijd voor het inpakken van koffers. Op naar het volgdende en laatste deel van deze reis, terug naar Pennsylvania.

Maar niet voordat we onze quilts hebben gefotografeerd in en rond het huis. Laat je niet misleiden door de zon op de foto. Inmiddels was het 18.00 uur, was het net gestopt met regen en hebben wij gelijk gebruik gemaakt van het moment.

Snel mijn quilt even op de bank met de tulpenquilt van het huis.

 Hup weer terug naar buiten om de quilt van Karin nog eens op de kiek te zetten. Want een ding is zeker, deze quilt komt nooit meer terug in Millersburg.
 Om het af te leren mag ook mijn quilt nog een keer op de foto.
 
En dan 360 miles terug naar het Oosten, waar de zon uitbundig haar best doet en zorgt voor een heerlijke avondlucht, zitten wij buiten op het balkon bij te komen van de rit.
Onze quilts ook hier even buiten, want ook hier zullen ze nooit meer terug komen!

Een "Martin House" in de tuin, vol met Martins.
 
Heerlijk op het balkon, sandwich van de Subway, kopje thee, schoenen uit, en genieten van het uitzicht en van de natuur die hier de afgelopen dagen ineens uitgelopen is. Leuk dat we dat dan toch nog te zien krijgen.

Hier nog een foto van `onze` Bed and Breakfast, The Coopers Inn in Lititz. Overigens als je ooit een overweegt een trip hier naar toe te maken is deze b en b zeer aanbevelenswaardig.

Nu nog wat prutsen en douchen. Morgen gaan we onze bestelde paketten ophalen in Intercourse. Dan zijn er nog een aantal quiltwinkels die we nog niet gezien hebben, daar ook nog even langs.

Eerlijk is eerlijk, de knip raakt aardig leeg en wordt het verlangen van ´gewoon weer lekker thuis´ als groter!

Tot Morgen!!

6 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat heerlijk dat je me zo laat meegenieten van jullie reis.
groetjes Elly

Elisabeth zei

Wat een gezellige foto's en jullie quilts zijn prachtig, mooi zo over de veranda!!(neem je de quilt een keer mee?) Nog fijne dagen, Elisabeth

Judith zei

@elisabeth, ik zal de quilt eens meenemen en anders bij mij thuis!

Remco zei

Dag dames - en mam M en tante M.
Wij zien hier hoe jullie hele supermarkten leegkopen.
Nou jullie doen maar! En fijn dat jullie het naar je zin hebben. Ik,erwin,lois en EJ volgen jullie dagelijks.
Geniet ervan en snel tot ziens terug!

Yvonne zei

Wat heerlijk om jullie dagelijkse verhalen te lezen en wat ben ik jaloers...... Lijkt mij ook heerlijk om zo rond te reizen en allerlei quiltwinkels te bezoeken. Nog veel plezier de laatste twee dagen.

Groetjes Yvonne

hella zei

hallo allemaal

wat zijn jullie quilts mooi geworden zeg

groetjes hella