dinsdag 19 april 2011

Geluk

Ook vandaag weer om 4 uur wakker !! Dit keer wel in bed gebleven, maar om 6 uur was de koek op. Eerst met thuis skypen, dan douchen, kopje thee, ontbijten en dan.....

Vandaag gaan we richting Burkholders Fabrics in Denver, een heerlijke winkel. En we doen flink ons best.

Welke border past nu het best bij wat? Karin gaat voor blauw bij haar Farmers Wife en ik houd het, zoals ik al bedacht had bij het rode. Voor de pockets kies ik licht blauw, Karin een rood kriegeltje en Marian een lekkere rode.

Ooit in een quiltwinkel geweest waar je gewoon met een karretje rondloopt?? Bij Burkholders is het heel normaal ! Flexibel als wij zijn, passen wij ons hier moeiteloos bij aan.

 In Lititz gaan we heerlijk aan de koffie en zalige chocolaadjes, sjee wat hebben we het slecht !

Bij de Oregon Dairy, het restaurant waar we gaan eten, staat de kerstboom er nog gewoon. Ook de kerstster bungelt vrolijk boven onze tafel. Rare jongens die Amerikanen !

Gelukkig weten ze wel hoe je een overheerlijke Chili maken moet !

En dan de buit van deze tweede dag !! Daar krijg je toch ook gewoon honger van !Hier de pocket met de drie verschillende achtergronden. De rode onder voor Karin, de rode rechts voor Marian en de blauwe voor mijzelf.Dus met recht "gelukkig" want dat word je toch echt van al die lappen !!

En voor mijn lieve meid, MAMA MIST JOU OOK !!
DIKKE KUS

7 opmerkingen:

gerda zei

gedver wat een leuke plaatjes!!!....jullie hebben het reuze naar je zin ..dat is wel te zien ;0))
Het mooiste vind ik de foto van de aankopen van de dag....de hele riedel op de bank..geweldig.!!
Lekker genieten nog...hier wordt het vandaag heerlijk warm..( als ik het weer bericht mag geloven)..
En ik ga smullen in ONS quiltwinkeltje in Zutphen...want er komt weer veel binnen!!!!

Ineke M zei

dames moet ik vast een vrachtvliegtuig bestellen of extra koffers opsturen.ineke de aannemer komt woensdag om de verbouwing door te nemen.meisjes heel veel plezier verder en als ik de foto's bekijk lukt dat best ik ga genieten van de zon want dit wordt waarschijnlijk de mooiste week van het jaar.in soesterberg alles oke.
gr co.

Anoniem zei

he juud,
klinkt allemaal heel gezellig. Behalve dat 4 uur wakker dat gaan we in Rome niet doen hoor.
Heb je Frans trouwens al opdracht tot verbouwen gegeven....met al die apullen... dat wordt toch de andere kamer.
Kus Yvon

Anoniem zei

mmmmm, snap nu beter waar al die inhoudingen op op de salarisstroken, door IM verwerkt, hun bestemming vinden... ;-)) Enjoy!! bv

Helen zei

Volgende keer ga ik mee ;)
Wow, wat ontzettend leuk winkelen in die quiltwinkel. Tjonge, wat hebben jullie veel ingeslagen. Ben benieuwd of het allemaal mee kan terug naar Nederland.
Heb op mijn eigen blog aangekondigd dat er een nieuwe blogger is, jij :)

conny's quilts zei

Wat een geweldige reis maken jullie. En wat een buit: moeten jullie nu alle kleding straks achterlaten om de stofjes mee te nemen of hebben jullie hele grote extra koffers meegenomen???? Veel plezier en ik ga je blog volgen! (ik zag de tip van Helen)

Unknown zei

Goede morgen damen, hier in ieder geval.
zo te horen en te zien hebben jullie het erg naar je zin daar in Amerika.
houden jullie alsjeblieft me moeder (Ineke) in de gaten want ik zie me vader al helemaal overspannen worden al om het feit hoe die in die week de verbouwing rond gaat krijgen, en die boeing A380 die hij moet reserveren voor de terug reis van jullie. die man is er maar druk mee, en word er steeds grijzer van. Alle quiltmutsen heeeeeeel veel plezier, en een dikke kus aan mijn moeder.

gr Maarten