zaterdag 23 april 2011

Berlin

We gaan naar Grandma Fannies Quilt Barn in Berlin. Het blijft een mooie winkel met de complete serie van Civil War, veel quilt benodigd heden. We apen elkaar allemaal na met 'zuignappen' voor op onze oh zo handige rulers die we hier in grote getale hebben aangeschaft.
Mea, Marian en Ineke hebben stoffen gekocht voor de quilt die we in Bedford hebben gezien. Karin en ik houden ons bij de Dear Jane stoffen.

Natuurlijk moet een mens eten en dus gaan we naar Rebecca in Walnut Creek, dit is een absolute must voor de liefhebber. Het is er leuk ingericht, super gezellig en altijd druk. Nu had ik alweer een foto van ons bord kunnen laten zien want die heb ik natuurlijk gemaakt maar dan wek ik de indruk dat we alleen maar stoffen kopen en eten en dat wil ik natuurlijk niet maar het is wel zo

Tja en dan onze borduur robin. Dit exemplaar van een niet nader te noemen persoon heeft heel wat afgereisd, maar moest natuurlijk mee voor het juiste garen en vilt. Geinspireerd ben ik hier wel, maar nu de uitvoering nog !! Ik zal heel erg mijn best doen, beloofd.

2 opmerkingen:

gerda zei

JOEHOE!!!!!!!!!!!!!!!!...wat maakt mijn borduurrobbin een leuk reisje..je schrijft er wel een verslagje over hé!!!!
en ik weet dat het helemaal goed komt ....
vind het wel super!!..en wat een winkelyjes komen jullie toch tegen..ik zou nu al blut zijn!!..;0)
Lekker genieten verder!!

goof zei

Wat GAAF!!!! De Brummense huisjes in Amerika!
Meiden ik geniet ontzettend mee van jullie reis!
:o)