vrijdag 22 april 2011

Mary Koval and the best CUP CAKES ever

We zijn in Bedford in de winkel van Mary Koval, hoe langer we er zijn des te meer stoffen we vinden. Voor quiltvriendin Adri neem ik wat mooie antieke mee. Voor mijzelf vind ik ook wat. En ik niet alleen, we lopen allemaal met mooie schatten de winkel weer uit.

 Met het team compleet op de foto. Thanks ladies for your time, it sure was fun. See you Mary in August at Petra's.
Deze foto is speciaal voor Petra, trots wordt hier getoond dat het naaldenmapje af en klaar is.

Het is inmiddels rond een uur of 1 en dan moet een mens lunchen. Niets vermoedend lopen we The Birds Nest in Bedford in. We komen in s'werelds mooiste lunchroom. Waar allemaal mooie antieke quilts hangen. De eigenaren Huston and Michael verzamelen ze, inmiddels hebben ze er meer dan 100 in hun bezit. Op deze roze werden we allemaal verliefd. De mannen hebben hem voor 120 dollar op de kop weten te tikken. Daar word je toch gek van?

Naast alle foto's hebben we hier ook heerlijk gegeten. Als toetje deze cupcakes, met de woorden "that's the reason God gave us laxatives ladies" werden ze bij ons op tafel gezet. Ze waren heerlijk.
Inmiddels zijn wij gearriveerd in Ohio, Millersburg. nog wel ernstig verdwaald in het donker. uiteindelijk ben ik naar een politie auto gereden en zijn we naar de barn inn gebracht. Toch handig al dat blauw op straat.

tot het volgende blogje

3 opmerkingen:

Elisabeth zei

Volgens mij hebben jullie echt de tijd van je leven... en wat een prachtige quilts komen er weer voorbij... en eten!! Een heel fijn pasen, Elisabeth

Anoniem zei

hallo allemaal
erg leuke foto,s zo bij elkaar
en wat een lapjeszijn er al ingeslagen ben benieuwd ze in het ect te zien
mooie omgeving en winkeltjes?
laat wel weer wat van me horen
groetjes en tot horens

Gerda zei

Zo even bij lezen...WAT !!!!!! jullie zijn bij Mary geweest!!!..( eh ..ben wel een pietsie jaloers hoor!!!..) maar wat hebben jullie het gezellig..en mens wat zien jullie veel!!!
ben benieuwd naar jullie foto's en verhalen..;0))))