maandag 18 april 2011

Church Sunday

Om 04.00 uur was de hele bups wakker, en wat ga je dan doen? quilten natuurlijk ! Er is zat meegenomen dus dat vroege wakker worden is geen enkel probleem.

Mee zijn o.a. de pocket of posies, dresden plate, farmerswife, antique quilt. Na een groot ontbijt, scrambled eggs, gebakken bacon, worstjes, zelfs gebakken aardappels, cottage cheese met ananas, koffie en thee, en zelfs eigen gebakken brood gaan we uiteindelijk op stap. Met goed recht "uiteindelijk", voor een groep die om 04.00 uur wakker is en om 12.00 uur "al" het huis verlaat...... Laten we zeggen dat wij er tijd voor genomen hebben.

Overigens die tornado is vlak langs ons heen geschampt, wij lagen te pitten en hebben er verder niets van gemerkt.

Church sunday, dus geen buggy op straat. Wanneer we langs een boerderij rijden staan er genoeg. Het blijft een facinerend gezicht.

In verschillende vormen en maten staan ze op het erf.
We zijn naar Intercourse (rare naam) gereden, waar het super stil was. We hebben wat rond gelopen totdat we in een super quiltwinkel kwamen. Hier zijn we "los" gegaan ! Wat heerlijk, linealen, garens, naalden, stiften e.d. zijn ruim ingeslagen. Dat niet alleen, we hebben allemaal een quiltpakket besteld. Alweer een werk(je), die hadden we namelijk nog niet.

Hier Maffioso Marian met de buit ! Boodschappen bij Oregon Dairy, naast de appels, worteltjes en komkommer, ook chips, cheese puffs en pinda's.

De Innkeeper is gek op Ierse Wolfshonden, dit is toch echt een hele grote hond. Ze heeft er niet 1 maar wel 5 !! Speciaal voor SuperGoof deze foto !


En dan is er in Holland eentje jarig, Natalie! 40 geworden vandaag ! Schoonmoeder Ineke heeft voor een wijntje gezorgd. Dus vanuit Lititz USA wensen wij jou heel veel gezondheid en een hele dikke zoen !!

Tot morgen

5 opmerkingen:

Helen zei

Prachtig!! En, zo te zien hebben jullie het helemaal naar jullie zin.

Esther zei

Wat lachen zeg,al die tasjes ,al ná 1 dag.
Ben nu al benieuwd wat voor een leuke dingen je hebt gahaald.
Weet je zeker dat het een hond is en geen pony.
Deze is wel heeeeeeeel groot.
groetjes daar en tot schrijf ze.

knuf Es(ther)

supergoof zei

Meid, ik zit hier te GENIETEN!!!!!!!
Dankjewel voor de geweldige foto's vooral die ENE GROTE!!
Groetjes van mij en Bregje.
;o)

Anoniem zei

Hoeveel tassen hebben jullie voor de terugreis bij je???
Ziet er goed uit!

Hartelijke groet,

Joke
(en ook van Laura :-)

Elisabeth zei

Zo te zien hebben jullie het super... Leuk om de foto te zien. Groetjes en veel plezier Elisabeth