zondag 24 april 2011

Mary, Anna, Susie and Emma-day

Voor vandaag hebben we afgesproken in Charm, bij Miller Dry Goods. Een quiltwinkel die over twee winkels verdeeld is. In de ene rijen en rijen vol met quiltpatronen, boeken, borduurgarens, kleine kadotjes e.d. en in de andere winkel stoffen, stoffen en nog meer stoffen. Tja ook vandaag lukt het gewoon weer, er worden nog meer stofjes gekocht. Wanneer we het 'gezien' hebben bij Millers gaan we naar Keim Lumber. Keim Lumber (een soort van luxe Gamma) heeft niets met quilten te maken, maar je zou er goed kunnen lunchen. Helaas sluit het restaurant gedeelte al om 11.30 uur. En dus gaan we ergens anders lekker lunchen.

Onderweg zien we van alles. Deze al eens gezien ? Een buggy compleet met maxi-cozi. Er werd rustig gereden en zag er werkelijk super gezellig en comfortabel uit. Een trotse vader met zijn baby op stap.

 Hier wat leuke brievenbussen van de Yoders en de Millers.
 Het landschap blijft, ondanks het slechte weer, erg mooi om te zien. Ohio heeft prachtige ver gezichten, mooie boerderijen, een lieflijke omgeving en zeker geen straf om naar te kijken. De buggy's rijden af en aan, het blijft een fascinerend gezicht om te zien, hoewel fascinerend ook weer niet vreemd.
 Hier zijn wat Amish kinderen met hun moeders bezig met een "egg hunt".
Terwijl wij aan het rond rijden zijn wordt er niet stil gezeten. Hier wordt er hard gewerkt aan de afwerkbies/border van de quilt van Karin. Wanneer we savonds bij het huis van Anna en Sue komen is deze band er bijna helemaal aangezet.

Het is een leuke lange dag geweest. Hebben heerlijk gegeten, ik zelfs voor het eerst paardenbloemenblad. Ik dacht dat het rucola was, maar dat bleek niet zo te zijn. Sterker nog ook de bloemen worden hier gegeten. Daar had ik nog nooit van gehoord.

Vandaag hebben we allemaal een Windelkavlie gekocht. Geen flauwidee wat dat is ??
Geen nood ik laat het op de volgende blog aan jullie zien.

Het is hier nu 22.15 uur en wordt het tijd om een lekker kopje thee te gaan drinken. Morgen is het Paas-zondag en zullen wij Family-Sunday hebben met de Troyers en de Millers.


3 opmerkingen:

gerda zei

Wat heerlijk voor jullie om jullie vrienden weer te ontmoeten...en wat ziet het er toch allemaal gezellig en mooi uit!!
Die brievenbussen vind ik ook helemaal leuk!!
Fijne Pasen....
Ik ga morgen naar Nantes..en heb géén compu...dus ik kom later weer bij je lezen!!!
Héél véél plezier verder en een goede reis terug!!..;0)

Helen zei

De brievenbussen zijn fantastisch. Cool :) De rest is ook de moeite waard om te bekijken. Echt een fantische quilt vakantie. Om jaloers op te zijn (lol).

Debby zei

Wat een heerlijk reis-verslag!! Ik ga morgen ook naar de USA, naar Paducah.

Groetjes Debby