vrijdag 27 mei 2011

Borduurbee

Vandaag weer lekker naar Zutphen, even alles achter je laten, gewoon gezellig aan tafel, wat kletsen, wat snoepen.

Ga nu niet denken dat er iemand jarig was hoor. Ideetje van Gerda, gewoon wat lekkers, omdat het zo gezellig staat!! Ik kan je vertellen dat het niet alleen gezellig staat, maar ook heerlijk snoepen was.

Tussen al het lachen door werd er ook heus nog wat 'gewerkt' hoor.


Met name door deze dame. Druk in de weer met het maken van een sampler, want 'een beetje quiltster' heeft er zo een. Ze heeft die van mij gezien op een eerder blogje en dacht; 'kom'. Dat 'kom' heeft zich vertaald in al 8 blokken in een week of 5!! Hoewel ze zelf ook blogt laat ze er nooit iets van zien. Bloggen? zegt ze, 'zonde van mijn tijd". wij denken daar anders over. Dus; BLOG BLOG BLOG Elisabeth!! 

Want wat er bij je op schoot ligt is gewoon super mooi om te zien!!

Zutphen staat gelijk aan vers gerookte zalm uit Urk. Trouw neemt Elisabeth deze traktatie elke keer voor ons mee, het is heerlijk. Natuurlijk koop ik ook het boek van Petra, want die is niet alleen super mooi, maar ook een absolute "moet ik hebben want hij is van Petra". Van te voren al gesigneerd, helemaal leuk natuurlijk!

Tja de stofjes, een cadeautje voor Elisabeth vanuit de States. Helaas, was ik ze vergeten mee te nemen!! Dan maar zo; "voor jou, van mij"

Dit mooie exemplaar lag gisteren zowaar op mijn sterrenquilt! Stijn, de zoon van mijn nicht Femke en haar man Tinus. Wat een schatje!!

Prettig weekend allemaal,

Doeg,

Juud

5 opmerkingen:

Gerda zei

Wat was het GEZELLIG hé...;0)en wat heb je er weer een leuk verslag van gemaakt...de laatste foto is ook een TOPPERTJE!!!!...;0)
Fijne avond

Anoniem zei

Oh.. verschrikkelijk die foto, maar het heeft gewerkt er is een blogje geschreven. Wat was het weer super en huu zal ik die prachtige stofjes even langs halen?!! Wat een heerlijk kereltje op jou prachtige quilt!
Groetjes Elisabeth
Ps; dit word de derde poging om een berichtje te plaatsen.

Anoniem zei

Drie maal is scheepsrecht elisabeth, enne kom die stofjes maar halen hoor!

Anoniem zei

Hallo Judith, wat leuk dat je op mijn blogje bent geweest! Bedankt voor je leuke reactie, je hebt zelf ook een gezellige blog hoor! Fijn weekend, groetjes, Margreet http://homesweethome-margreet.blogspot.com/

hella goossens zei

hoi judith
wat heb je weer leuke foto's geplaats zeker de laatste
het mijn sbs ook af hij ligt al op ons bed
hij is erg super geworden
de volgende keer als ik weet dat je ook komt breng ik hem mee na karin
groetjes hella