dinsdag 3 mei 2011

Thuis

Samen met LZ (lief zusje) op bed, werkend aan mijn blog, terwijl zusje mij gezelschap houdt. Was altijd super gezellig zus! Kusje!

Ook in onze b&b was een antieke quilt te vinden. En wel een quilt van de grootmoeder van de b&b houdster. Een crazy quilt met velour, feedsacks en zelfs ribfluweel. De quilt is gedateerd van rond 1880.

Ik geloof niet dat je het goed zien kunt, maar de quilt is geknoopt met een dikke wollen garen.

 En dan tussen al die oude versleten stukjes stof deze felle roze!! Onvoorstelbaar hoe deze stof zijn kleur behouden heeft.
Tja dit is nog eens een open haard! Wij hebben er goed van genoten!!

Een laatste blik op "ons" stukje van "ons" huis.

De terugreis is voorspoedig verlopen. Ik ben de enige geweest die geen extra bagage heeft in hoeven checken!! Puur mazzel, ik was naar de states gegaan met twee extra lege tassen handbagage. Toch die vooruitziende blik  !!! (pfft) Met 23 kilo in mijn koffer en ruim 20 kilo handbagage heb ik het gered. Op een volgende blog wat foto's van de buit  !!

Gek ook om weer thuis te zijn. Gek dat er twee weken voorbij zijn gevlogen, gek om niet aan een overvloedig ontbijt te zitten met mijn reisgenoten, gek ook om af te moeten kicken van quiltwinkels ! Meiden heel erg bedankt voor een super leuke onvergetelijke reis naar de USA. Tot op de bee.

1 opmerking:

Yvonne zei

Bedankt voor de verhalen, ik heb met veel plezier elke dag zitten lezen (met een beetje gezonde jaloezie!). Ben heel erg benieuwd naar de buit.

Groetjes Yvonne