zaterdag 11 juni 2011

Ik ga op vakantie en ik neem mee....

Wat leuk al die lezers die op vakantie gaan, ineens heb ik "bezoek" uit Chili, Spanje, Frankrijk, Engeland, Hongarije, Engeland, Maleisie, Singapore en Argentinie om maar eens wat te noemen! Wat vind ik dit ongelooflijk leuk, ook dat had ik nooit kunnen bedenken toen ik aan het bloggen begon.


Het trouwen wordt weer volop gedaan deze dagen en dus ben ik weer volop bezig. Enig, enig en nog leuker! Al die bruidsparen met hun gasten en al die verhalen. Gisteren stond ik in het half nederlands  en half engels een schot aan een hollandse schone te verbinden. Hij in kilt, in the Scottisch National Tarn. Natuurlijk heb ik hem gevraagd of HET waar is, maar helaas the mystery remains a mystery! En uiteindelijk is het niet weten nog leuker ook.
Na het huwelijk met de zussen van mijn moeder, An en Greet, en ome Theo en tante Corry een kopje thee en taartje wezen eten. Lavendeltaart, en de calorieen meer dan waard. Natuurlijk mis ik mijn moeder dan wel echt heel heftig, want dit had ze verschrikkelijk leuk gevonden. Maar om zo met haar zussen, broer en schoonzus te zitten was ook een feestje.

Vandaag was daar dan huwelijk nummer twee. In dit kerkje heb ik mijn tantartsassistente Josje mogen trouwen! Eindelijk was Jos 'aan de beurt', twee van haar collega's (die ik ook getrouwd heb) zijn haar voorgegaan. Toch wel bijzonder dat ik een hele tandartsenpraktijk op mijn naam heb staan. Zo had ik vandaag niet alleen bruid Josje, maar ook twee 'voorgangsters' in de zaal.

Samen met Josje, stijf van de zenuwen. Het is een mooie trouwerij geweest. Heel bijzonder ook, geopend door haar vader, de voltrekking door mij, alle getuigen hebben ook een woordje gedaan en werd de dienst met gebed afgesloten door een zwager. Voor mij een prima zaterdagmiddag!

De Borduur-Robin'ners' herkennen dit gelijk! Ik had Bep deze keer. En het is af!!
Vanochtend is het borduur op de post gegaan naar Petra Prins Patchworkwinkel in Zutphen. In verband met te sluiten huwelijken zal ik er op de eerst volgende bee's niet zijn. Geen reden voor afstel, dus de hele bups op de post. En ik weet zeker dat Gerda ervoor zorgt dat er weer een borduurtje naar mij komt.

Voor de eerste keer niet in de 'gouden enveloppe' waarin elke maand de Farmers Wife BOM binnen kwam, maar in een vrolijke rode!

Zal ik dan nu eindelijk tijd hebben om werkelijk weer wat te gaan doen??

Ik geloof van wel. DH is lekker bezig, DD (dear daughter) is een weekendje met een vriendinnetje op stap en deze mama heeft nu even geen andere verplichtingen. Ik ga maar beginnen met de Farmers Wife.

Prettige zaterdag allemaal,

Doeg,

Juud

1 opmerking:

Elisabeth zei

Wat een drukke week voor jou... maar nu je de volgende keer niet op de borduurbee komt gaan we echt even afspreken(stuur je volgende week wel een brichtje) Een heel fijn weekend en geniet maar van je werkjes die klaar liggen!! Groet Elisabeth