zondag 1 januari 2012

Oeps vergeten.....

Ik val in herhaling, maar ik wens jullie allemaal een heel
GELUKKIG 2012
vol voorspoed, geluk, gezondheid, en creativiteit

Vanochtend/vanmiddag vroeg ik mij af of er al geblogd zou zijn? Sneller dan bij haar gaat niet, die heeft afgelopen nacht zelfs nog een blogje geplaatst.
Het grappige van Lida is wel is dat ik elke dag met haar wakker word! Het is altijd het eerste blogje dat ik lees, ze is ook altijd als eerste op het net. Gevolgd door dit schatje die ook vroeg uit de veren is, om het over deze quiltster maar niet te hebben. Volgens mij staat zij rond een uur of 5 op!

Met mijn vanochtend/vanmiddag geef ik wel duidelijk aan dat ik niet zo'n vroege vogel ben. 7 uur is voor mij al 'midden in de nacht' en na vannacht lag ik om 7 uur nog heerlijk in de bedstee!

Maar met het 'lezen der bloggen' zag ik ook mijn lieve nieuwe vriendinnetje voorbij schuiven, met de Camelot. Oh ja da's waar ook! Helemaal vergeten, de Camelot. Berna heeft bedacht dat het leuk zou zijn om op de 1ste van de maand onze vorderingen te laten zien. En dat is dus vandaag.
Overduidelijk het midden in wording. Ook hier zijn weer eigen stofjes gebruikt.

En hier helemaal klaar. Een betere foto heb ik niet want het rondje wordt bij Ineke gespannen.Ook heb ik Sits gebruikt, alweer niet mijn eigen idee. Bij de Haan en Wagemakers is er al veel vaker sits gecombineerd met antieke stoffen. Een combinatie waar ik helemaal weg van ben, ik vind dat zo iets van moois! En ook in de quilt van Ineke hebben jullie dat kunnen zien. Vergeten? geeft niets, kijk hier dan nog maar eens(klik)

Zodra het rondje mooi plat is zal ik het nog eens laten zien, maar momenteel is
"rondje aan het logeren in Soesterberg!"

Tot snel,

Juud


9 opmerkingen:

Berna zei

Terwijl jij lekker bij de haard zit te quilten, neem ik het padje even op schoot om te reageren op je lieve logje. De cirkels heb ik al met eigen ogen mogen bewonderen en ze zijn mooi. Die sitsen zijn er inderdaad heel mooi in.
Fijne dag nog verder meis. Op naar een mooi nieuw quiltjaar!
Dikke knuf!

Lida zei

Hoi Juud, ik verklap je mijn geheim lekker niet, maar het was dus vannacht kwart over drie voor ik de trap opliep! Ben pas tegen elven eruit gerold en daarom kom ik nu nat het bezoek aan Mams eindelijk ook jouw een gelukkig 2012 wensen!
Groetjes
Lida

Lida zei

P.S. Vergeet ik helemaal je Camelot, schitterend!
Lida

Lida zei

P.S. Vergeet ik helemaal je Camelot, schitterend!
Lida

Ageeth Dorsman zei

Allereerst jij ook de allerbeste wensen voor 2012, met veel geluk,
gezondheid en volop creativiteit!
En wat wordt je Camelot een beauty!
Ik loop hopeloos achter, en kan dus
ook niet updaten, maar het heeft een
reden, die ik deze week even uit zal
leggen! Maar je stoffencombinatie met
de sitsen erbij is adembenemend en wat
heb je hem zorgvuldig gemaakt!
Groetjes van Ageeth

Anoniem zei

je rondje heeft het hier in Soesterberg prima naar zijn zin......wil zelfs wel blijven waarschijnlijk ben je het daar niet mee eens?

de allerbeste wensen Judith voor jou ,man en dochter eb ik had het al gechat maar nu toch ook nog maar even op je gezellige blog, dat het maar een mooi quiltjaar voor ons mag worden"met alles wat daar bij hoort
dikke zoen Ien

Guusje, zei

Ook voor jouw en je dierbaren een goed, gezond en creatief 2012 en wat een mooi blok, cirkel is dit.

sylvia zei

een bjoetie-rondje en inderdaad waanzinnig mooie stoffen!!!
enne, verder nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, dat er maar een hoop creativiteit op je blog tevoorschijn mag komen!
groetjes, Sylvia

Marga (MarPie) zei

Voor jouw en de jouwe ook een heel goed en gezond 2012, die camelot rondjes van jouw......schitterend gewoon. Laatste trouwens ontzettend goed gefotografeerd.

Groetjes,
Marga♥