woensdag 28 december 2011

Quilten, quilten en nog eens quilten

Met onze laatste bee heb ik "40" er weer bij gepakt. Eigenlijk uit nood geboren. Mijn quiltkamer is mijn quiltkamer niet meer, maar nu het kamertje van Frans. Zijn kamer staat nu vol met mijn zooi. Alles in dozen, en slecht terug te vinden. Dit blijft niet lang zo. Ergens in februari, misschien alwel januari komt er een grote dakkapel. En dan ........... dan kan ik die kamer in gaan richten om daar mijn kamer van te gaan maken. 
maar voorlopig zijn mijn spullen slecht te vinden. Behalve '40' want die hangt al 7 jaar te showen op de standaard......

en als ik dan al die verhalen lees over bloggers die aan het quilten zijn. Zo als bij haar of bij haar dan denk ik dat ik dit toch ook moet kunnen. En dus ben ik bezig, en bezig en bezig.

Is er geen tijd voor Jane of Farmers Wife, nee het is '40' wat hier de klok slaat!

En da's zo erg nog niet....

Er is al veel gedaan en gaat het nu nog om de laatste rand. Het is een kwestie van stug doorgaan, en dan kan '40' van de standaard en de Pocket erop!
Kunnen we weer naar wat anders kijken op de standaard!

Doeg,

Juud

15 opmerkingen:

Coco zei

Ga gestaag door mijn kind jouw '40' wordt prachtig!
Hele, hele mooie stofkeuze.

Mascha zei

Mooi. Veel plezier met het quilten.
Groetjes Mascha

Berna zei

Hij is prachtig en eigenlijk zonde om op de standaard te staan. Het einde is in zicht. Een heerlijk gevoel dat er weer iets af is. Gaat nog we lukken eer het jaar om is.
Succes met delaatste loodjes.

Debby zei

Ik zou eigenlijk ook moeten quilten, maar zit in een "quiltdip"
De jouwe wordt erg mooi, hou de vaart erin! Misschien ga ik ook weer aan de slag:-)

Groetjes Debby

Lida zei

Dat is ook een manier om iets af te krijgen! Maar inderdaad hij is wel de moeite waard! Veel plezier met je steekjes, groetjes
Lida

Bertie zei

Prachtige quilt!! De kleuren zijn fantastisch :))

Phebe and Jane zei

Leuk, dat je aan het quilten bent. Ik moet ook altijd even wennen als ik net begin met quilten. Maar je quilt wordt mooi!
Groetjes,
Marian

Anoniem zei

wat wordt zij mooi Judith
"la quilt "
komt zij af dit jaar?

groetjes Ineke

Rennie zei

Wat een mooie quilt zeg. Ik kom hem nog eens persoonlijk bewonderen hoor!

Jane in Cumbria zei

Wat fijn dat die supermooie lap nu uit nood doorgequilt wordt! Ik ben er helemaal weg van! prachtige stofjes heb je daarvoor gebruikt.
groetjes
Jane

Wieke van Keulen zei

Woh, Judith, wat wordt hij mooi. Echt een beauty. De foto in de ring is al een plaatje, dus in de ring laten kan ook, maar wat zou het leuk zijn als hij binnenkort ergens kan hangen.

Guusje, zei

O wat is hij mooi, de laatste loodjes het gaat je lukken ik voel het.

quilting Jeannet zei

Wat een prachtige quilt gaat dit worden zeg, echt heel erg mooi! Doorzetten nog even en dan komt het grote genieten.

Gert zei

Lekker zeg, dat je nu aan het quilten bent. Vreemd genoeg stel ik het ook vaak uit, terwijl, als ik eenmaal bezig ben, ik het heerlijk vind om te zien hoe een prachtige top door het quilten helemaal tot leven komt. Veel succes en plezier ermee, en alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst.

inge zei

wat een prachtige quilt!