vrijdag 24 februari 2012

Liebster Blog

Kreeg ik van de week zomaar een award. Mij toebedacht door Pien van Pienerie, grappig dat het van iemand komt die ik helemaal niet ken. Waar ik het blog bestaan niet eens van weet. Dank je wel Pien! En nu aan mij de eer om de award aan vijf personen die minder dan 200 leden hebben, door te geven. Maar aan wie dan?

Natuurlijk denk ik direct aan mijn vriendinnetje Berna en aan Helen om wie ik altijd zo moet lachen (stay focussed Helen). Maar ook vliegen de bitches Rennie en Yvonne door mijn hoofd. Wat zijn dat een leuke meiden en wat zit daar een leuke bee aan vast. En via hun ben je natuurlijk al snel in Utah bij Shannon van wie ik de tas mocht winnen! Oh ja en is ook Patricia begonnen met een blog, ook heel gezellig, en succesvol. En om even bij deze groep te blijven is daar ook; Martine die ook al zo leuk over de quilten kletsen kan.

Van het kletsen kom ik vanzelf bij de quiltbabbels van; Else. Else kan niet alleen heel erg mooi appliceren (ik snap nog steeds niet hoe ze dat doet) maar kan ook verschrikkelijk mooie, leuke, lieve, unieke knuffels maken!

Ik weet dat Wieke de award al heeft ontvangen, maar wie hem niet heeft en het zeker verdiend is Carina, ook een super leuk blog om te lezen. Tja en dan de man die mijn shaker boxes zo goed heeft bewaakt, Gert ! Wat een schat is dat, een ongelooflijk leuke vent. Overigens werkt hij op zaterdag bij Carol Cox, ga zelf maar eens ontdekken hoe leuk hij is!

Tja en dan is daar DG van KDI (dear Gerda van kijk daar is), met haar is het ook bijna altijd direct keet! Dan moet het dak er gewoon vanaf! We kunnen elkaar ook zo goed plagen. Wie ik ook sinds kort volg is Judith, en nee dan heb ik het niet over mij zelf. Het is een leuk borduur blog! En dan deze littlebluepieces, een jonge studente die voor haar zusje een quilt aan het maken is!

Eigenlijk is er een web vol met leuke blogs om te volgen en te lezen. In mijn 'blogs die ik volg' lijst staan er ik weet niet hoeveel. Met google reader (tip van Helen) kan ik ze makkelijk volgen! Heerlijk is het.

Maar goed, ik mag de Award "Liebster Blog" doorgeven aan vijf bloggers;

Daar gaat ie, trom geroffel.............


En eigenlijk geef ik de Award aan allemaal, ongelooflijk leuk dat jullie ons zo laten mee lezen met waar je mee bezig bent. Gezellig om al die 'treasures' te mogen zien, om te mogen lezen waarom je de dingen maakt die je maakt, wat je bezig houdt in je leven, hele verbouwingen komen voorbij zoals nu bij Lida. En hoe gek het ook klinkt het lijkt dan toch alsof je elkaar een beetje kent.

Fijne dag allemaal

Juud


10 opmerkingen:

Anoniem zei

proficiat met je award, wel verdiend. En heel erg bedankt dat je het aan mij doorgeeft, ik zal er morgen over bloggen ;-))

Rennie zei

Leuk voor je dat je kunt putten uit een mand vol quiltvriendinnen. Ik heb al een award aan me voorbij laten gaan. Ik ben er niet zo van.

Willy zei

Veel plezier met je award en wat is het moeilijk om door te geven want er zijn zoveel mooie blogs.

Berna zei

Gefeliciteerd meis met je award. Dik verdiend.
Goed dat je aan me dacht maar hem niet hebt doorgegeven wat ik heb er van de week een afgewezen. Lief dat er aan mij wordt gedacht maar ik vind dat iedereen haar best doet om er iets leuks van te maken.
Desalniettemin heb je hem verdiend. Ik kom graag met een bakje koffie bij je lezen.
Knuf vriendinnetje

Yvonne zei

Ik ben niet van de awards omdat ik het te veel gedoe vind en ook omdat ik vind dat iedereen er dan een verdient. Alle blogs die ik volg zijn uniek op hun eigen manier.
Daarmee wil ik niet zeggen dat het natuurlijk te waarderen is als je een award krijgt toebedeeld hoor, het is natuurlijk altijd heel lief bedoeld!

Pien zei

;-)

Lida zei

Nu die vijf verdienen hem allemaal! Goed gedaan Juud! Gelukkig komt hier het eind bijna in zicht, nog wel wat schilderwerk en nieuwe trapleuningen, maar dan ga ik een maand in de ruststand! LOL! Jij trouwens ook gefeliciteerd met je award! Knuffel
Lida

Patricia zei

Juud, dankjewel voor de Award !
Ik blog pas sinds 11 dagen en heb al 2 awards gekregen. Ik vind het hartstikke leuk en heb hem ook graag doorgegeven, o.a. ook aan jou.
En inderdaad, iedereen doet zijn best en maakt mooie dingen, dus iedereen verdient er een !
Ik was een jaar of 2 een stille volger maar genoot al die tijd enorm van alle blogs, hoe verschillend ze ook zijn.
Maar wie blogt is altijd dapper want je laat wel iets van jezelf zien !!

Hartelijke groet aan ieder hier, Patricia

Monica zei

Gefeliciteerd met je award, leuk

Gert zei

Gefeliciteerd met je award, en je maakt mij aan het blozen met je lovende woorden :-)))