vrijdag 14 oktober 2011

Tijd per meter

Zou het niet heerlijk zijn om metertje Tijd te kunnen kopen, gewoon op de rol. Dat je dag niet uit 24 uur zou bestaan, maar meer variabel zou wezen.
Dan was ik vandaag zeker naar de Borduurbee gegaan, maar ja..... tijd
dan had ik meer gequilt aan mijn "40", maar ja ..... tijd
had ik ook mijn top voor de Scandinavian Xmas af, maar ja ...... tijd
Ook was ik dan al op dreef geweest met de nieuwe blokken voor de FarmersWife, maar ja..... tijd
en was mijn huis misschien (echt heel misschien) ook schoon geweest....

Maar eigenlijk maakt het ook niet zo uit, het is maar hoe druk je erover maakt, want ik heb wel een beetje gequilt!

Is de "gouden enveloppe" wel geopend, da's toch ook wat. En liggen de stofjes bij de juiste blokjes in het boek geduldig te wachten.

Is Esthers borduur wel "gewoon" klaar en kan vandaag dus lekker mee met de post!
Waren de zussen van mijn moeder weer op bezoek afgelopen zondag en zat Tante Greet (bijna 91) vol verwondering te kijken naar het blog van Frans In blogtaal mijn DH.
Frans kan, vind ik als trouwe aanhanger, ongelooflijk leuk schrijven. Momenteel blogt hij over zijn afgelopen wandeltocht in de pyreneeen, de GR10. En is hij aangekomen bij zijn ontmoeting met "de wilde dieren", enge koeien, muilezels en zelfs wat paarden! Brr het zou je toch overkomen.
En dat voor iemand die er prat opgaat dat hij uit Holland komt!! (provincie N-Holland)

Onder het kopje "beversport geel deugt niet" kun je je kostelijk vermaken.

Het is ook zo'n dappere DH!!

Dus hoewel weinig tijd, en nauwelijks gequilt, maar veel gewerkt, was het een prima week.

Prettig voor mij te weten dat ik vanmiddag op de fiets naar de stad kan voor een huwelijk en dan vervolgens een hele lege agenda heb een heel weekend lang!!

Prettig weekend,


Juud

7 opmerkingen:

Annelies zei

Ach, soms denk ik wel eens dat we de factor tijd gewoon los moeten laten. Ik denk dat je dan voor je gevoel meer tijd hebt. Helaas komt er bij mij nog niets van dat loslaten en kan ik zakken tijd gebruiken.

Berna zei

Wat een gezellig logje. Ik heb er even de TIJD voor genomen ;)
Misschien komen we elkaar nog tegen op de fiets. Ik rij zo even naar Hoevelaken voor de groenteman en de Hema (ze hebben hier niet alles).
Geniet van je heerlijke vrije weekend waarin je vast lekker opschiet met alles wat je wilt doen.

Diana zei

Vanmorgen was op de radio een onderzoek over tijdsbesteding te horen, Nederlanders zouden het altijd druk hebben of dat zouden ze tenminste zeggen.
Maar ja, met al die drukte krijg je ook nog een hoop mooie dingen voor elkaar. En misschien waarderen we ze meer omdat ze gemaakt zijn in samengesprokkelde uurtjes kostbare tijd.

Geniet van die lege agenda.
Groetjes,
Diana

Lida zei

Jij wilt een metertje, ik vroeg al om een kilootje en helaas beiden krigen O op request! Maar bij jou wat quiltsteekjes, bij mij weer wat geborduurd em zo komen we toch aardig de week door. Veel plezier dit weekend, is geweldig weer voor een wandeling, werken in de tuin, eventueel het balkon te poetsen of gewoon wat steekjes te zetten, die agenda loopt vanzelf vol met dingen die we willen! Geniet ze, groetjes
Lida

Phebe and Jane zei

Tja, tijd. Altijd heb ik tekort. Ik zeg weleens tegen mijn DH: "ik wou dat ik aan 3 uur slaap genoeg had". Dan zou ik lekker veel extra tijd hebben. Maar helaas...
Groeten,
Marian

Guusje, zei

O tijd, ja ik las vandaag ergens dat wij helemaal geen tijd te kort komen in Nederland we moeten zelfs tijd over hebben alleen vraag ik me af waar ze dat vandaan hebben want ik kan elke dag wel een extra 24 uur erbij gebruiken. En wat heerlijk zo'n zonder verplichtingen weekeinde geniet ervan.

Floor zei

Ze zeggen altijd: "Tijd hèb je niet, tijd mààk je!"
Eigenlijk is dat zo, gewoon tijd maken voor leuke dingen.
Maar als het te koop was aan een meter (en niet te duur natuurlijk) dan zou ik toch wel een metertje of 10 in voorraad willen hebben.
Groetjes,
Floor