maandag 26 september 2011

Inspiratie??

Wanneer je je dagen lang in Ste Marie mag vergapen aan al het moois wil je maar een ding;
zelf met naald en draad aan de slag!
En dat hebben wij dus ook trouw elke avond in ons huisje gedaan.

Joke is bezig met een frisse top;
Hier een grof idee van hoe het uiteindelijk worden moet.

Jammer dat de stofjes niet goed overkomen. Ik zal er eens betere foto's van maken. Het zijn allemaal lekkere roden afgewisseld met romantische stofjes.

De productie van Ien. 29 sterretjes voor haar Antike Nederlandse quilt die zo mooi op het podium hing in Ste Marie. Nog ruim 800 sterretjes te gaan!

Zelf was ik druk met de Farmers Wife, en met de Dear Jane,

Er zijn er weer vier rode bij. Dat is ook nodig ook natuurlijk want de roze trip is al klaar terwijl ik eerst met rood had moeten beginnen. Al met al ziet mijn DJ eruit als een grote gaten kaas, des te meer stimulans om de rode trip te voltooien zodat de roze eraan kan.

"even" goed doorwerken en dan ziet het er weer helemaal goed uit. Want nu lijkt het echt helemaal nergens op, eerder een wanboel dan een 'geheel'.

Inmiddels weer thuis en eindelijk weer eens met Helen aan tafel. Dat was al weer een tijdje geleden. We zijn beide gewoon druk. Gelukkig dat we al een tijd geleden af hadden gesproken voor een mini DJ bee nu a.s. zaterdag. Dan zien we elkaar weer en kunnen we lekker verder met onze blokjes.
Ook de DJ van Helen krijgt toch echt vorm. Het is zo ongelooflijk leuk om de eerste blokken te voltooien en om het hart van je quilt te zien ontstaan. Helen is zich nog aan het bedenken hoe de sashings er tussen te zetten. Ach nog tijd zat! Die quilt is echt nog lang niet klaar!!

En dat was niet het enige deze week. Dit dametje is afgelopen zaterdag alweer 14 jaar oud geworden. Goh wat is het al een hele meid geworden, waar is de tijd gebleven?? Het is een schat, een vreselijk lief, sociaal dier waar wij super trots op zijn. Zaterdagavond is ze met een stel vriendinnen naar de bioscoop geweest, de 'hitte-pe-titten' op stap. Zondag was het 'groten mensen feest', super gezellig en dan ook nog met ons allen in de achter tuin. Lekker in het zonnetje, koffie, thee, taartje, borreltje, bbq, ijsje. Het was heerlijk!!
Hoewel ik mijn moeder enorm gemist heb was het een mooie dag, weer genoeg om enorm dankbaar voor te zijn. Wat heb ik toch een lieve mensen om mij heen!!
Een van die hele lieve mensen is hier heel druk bezig.

Tot de volgende blog,

Juud6 opmerkingen:

Berna zei

Nog van harte gefeliciteerd met je/jullie mooie meid! Want dat is ze en daar mag je trots op zijn. Jullie hebben je goed vermaakt in st. Marie en niet stilgezeten zo te zien. Er zijn weer mooie blokjes bijgekomen. Vanavond de blokjes van Helen mogen bewonderen. Heel veel plezier zaterdag en tot volgende week maandag!

Annelies zei

Leuk om al die foto's te bekijken.

Lida zei

Nog gefeliciteerd met je prachtige dochter! En ik vind je blokken echt heel mooi! Groetjes
Lida

Margreet zei

Nog gefeliciteerd met je dochter! Mooie dingen zijn jullie aan het maken, vooral de sterretjesquilt...
Heel erg bedankt voor je lieve woorden op mijn blogje. Dat doet een mens goed. Heb je de quiltmania al gekregen?

Floor zei

Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie prachtige dochter!
Je bent lekker bezig met leuke dingen en leuke mensen om je heen, heerlijk allemaal.
Nog bedankt voor al het moois dat je op je blog hebt laten zien.
Heerlijk om zo een beetje mee te genieten!
Groetjes,
Floor

Phebe and Jane zei

Gefeliciteerd met je dochter. En wat ziet dat er gezellig uit al dat quilten.
Groeten,
Marian